Γη της ελιάς: Ο γάμος του Κωνσταντίνου και η απόλυση της Ισμήνης που φέρνει ρήξη
Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά του MEGA με την Ισμήνη να μένει απομονωμένη και τη Χριστιάνα να παλεύει για τη ζωή της.
Η δραματική σειρά «Γη της ελιάς» του MEGA επιστρέφει με επεισόδια γεμάτα ένταση και απρόσμενες ανατροπές, από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Η κατάσταση στην οικογένεια Ρουσσάκη παραμένει τεταμένη, καθώς η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη της Χριστιάνας παίρνει τροπή που κανείς δεν περίμενε, αφήνοντας την Αλεξάνδρα σε κατάσταση σοκ.
Στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκεται η Ισμήνη, η οποία βλέπει τις σχέσεις της με τα αγαπημένα της πρόσωπα να καταρρέουν. Αφού επιτίθεται στον Τζον και έρχεται σε ρήξη με τον Λυκούργο και τη Χάιδω, η Ισμήνη οδηγείται σε αδιέξοδο. Η συμπεριφορά της έχει σοβαρές συνέπειες, με τον Τζον και τον Στάθη να την απολύουν, ενώ η Αριάδνη της απευθύνει αυστηρές προειδοποιήσεις, αφήνοντάς την τελικά ολομόναχη, χωρίς συμμάχους.
Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος και η Φρύνη επισφραγίζουν τον έρωτά τους με έναν γάμο που προκαλεί αντιδράσεις, έχοντας για μάρτυρες τον Τζον και τον Στέφανο. Παράλληλα, η Βασιλική παγιδεύεται στα δίχτυα του Μάρκου, ο οποίος την εκβιάζει αποσπώντας της συνολικά 25.000 ευρώ, προκαλώντας την οργή του Στέφανου.
Ωστόσο, η μεγαλύτερη ανατροπή έρχεται από τη Χριστιάνα. Μετά τον πυροβολισμό στη θάλασσα και τον τρόμο που σκόρπισε στην Αλεξάνδρα, αποδεικνύεται πως η κοπέλα κατάφερε να επιβιώσει. Ενώ είναι καταζητούμενη, βρίσκει καταφύγιο σε ένα λατομείο, προσπαθώντας να οργανώσει τη διαφυγή της από τη χώρα, λίγο πριν ο Μανώλης την εντοπίσει στο κρησφύγετό της.