Σίσσυ Χρηστίδου για Σωτήρη Τσαφούλια: «Δεν είναι ο άνθρωπος που επιτίθεται σε άλλους»
Η παρουσιάστρια τοποθετείται για τις επίμαχες δηλώσεις του σκηνοθέτη σχετικά με την Αγγελική Ηλιάδη και τη Σαμπρίνα, τονίζοντας τη σημασία της διευκρίνισης.
Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» επανήλθαν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026 στο θέμα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια για την Αγγελική Ηλιάδη και τη Σαμπρίνα. Η παρουσιάστρια, η οποία είχε εκφράσει τον προβληματισμό της από την προηγούμενη ημέρα, θέλησε να εμβαθύνει στο ζήτημα μετά τις νέες εξηγήσεις που έδωσε ο σκηνοθέτης στον Γιώργο Λιάγκα.
Η Σίσσυ Χρηστίδου υπογράμμισε ότι τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για το πρόσωπο του Σωτήρη Τσαφούλια και συνήθως ταυτίζεται με τις απόψεις του. Ωστόσο, εξήγησε πως ο τρόπος με τον οποίο ακούστηκαν οι αρχικές του τοποθετήσεις φάνηκε παράξενος, όχι μόνο στην ίδια και τους συνεργάτες της, αλλά και σε πολλούς άλλους, συμπεριλαμβανομένης της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
«Μέσα μου με πιάνει το δίκαιο και το άδικο πάρα πολύ έντονα. Έχω μια βαθιά ανάγκη να εκφράσω την άποψή μου, ακόμα και αν αφορά ανθρώπους που συμπαθώ», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η διευκρίνιση του σκηνοθέτη ήταν απαραίτητη, καθώς η λέξη «ημιμάθεια» είχε ερμηνευτεί με πολλαπλούς τρόπους.
Κλείνοντας την τοποθέτησή της, η Σίσσυ Χρηστίδου υπερασπίστηκε τον χαρακτήρα του σκηνοθέτη, δηλώνοντας: «Επειδή ξέρουμε ότι ο Σωτήρης Τσαφούλιας δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που επιτίθενται κατά μέτωπο με χαρακτηρισμούς, γι’ αυτό μας φάνηκε ξένο χθες. Τώρα καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοεί».