Σταύρος και Μιχάλης σε διαδικτυακή σύγκρουση στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Έχω παιδιά»
Πράσινες δραστηριότητες, μάχες με αναγνώστες στο Urbanic και μια αναπάντεχη κατάρα συνθέτουν το σκηνικό της νέας περιπέτειας στο MEGA.
Η κωμική σειρά «Έχω παιδιά» επιστρέφει απόψε στις 20:50 στο MEGA με ένα επεισόδιο γεμάτο χιούμορ και καθημερινές προκλήσεις. Στο 34ο επεισόδιο, με τίτλο «Περιβάλλον», η οικογένεια Πολίτη βάζει στόχο να μυήσει τον Τάσο και τη Χαρά στην οικολογική συνείδηση, επιχειρώντας να μετατρέψει την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος σε μια ευχάριστη οικογενειακή δραστηριότητα.
Παράλληλα, οι γονείς επιστρατεύουν κάθε δυνατό μέσο για να διδάξουν στα παιδιά την αξία της ανεξάρτητης μελέτης. Η κατάσταση περιπλέκεται για τον Σταύρο, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη ενός διαδικτυακού πολέμου με τους αναγνώστες του Urbanic, εξαιτίας ενός αμφιλεγόμενου άρθρου του Μιχάλη. Ως να μην έφτανε αυτό, ο Σταύρος έρχεται αντιμέτωπος με έναν πρωτόγνωρο φόβο, καθώς είναι πεπεισμένος πως έχει δεχθεί μια κατάρα από μια γυναίκα. Στην Εκάλη, ο Έκτορας βρίσκει και πάλι την έμπνευσή του, αφήνοντας την καθημερινότητα να ρέει με ανατροπές και γέλιο.