Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ναταλία Γερμανού για το τέλος της εκπομπής του Κώστα Τσουρού: «Τον ξέσκισαν»

Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου (30/5) τις εξελίξεις γύρω από το πρόωρο τέλος της εκπομπής του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΪ. Η ομάδα της εκπομπής ανέλυσε το ζήτημα της τηλεθέασης, επισημαίνοντας ότι τα μονοψήφια ποσοστά δεν θα πρέπει να κρίνονται αποκομμένα, αλλά σε άμεση συνάρτηση με τον γενικότερο, χαμηλό μέσο όρο του καναλιού στην ψυχαγωγία κατά την τρέχουσα σεζόν.

«Τα νούμερα τηλεθέασης που κάνουμε όλοι μας είναι σε άμεση συνάρτηση με τον μέσο όρο ενός καναλιού. Τα μονοψήφια του Κώστα δεν σημειώθηκαν σε ένα κανάλι που είχε μέσο όρο 27% ή 28%, ώστε να προκαλούν αίσθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια εξήρε το ήθος και την επαγγελματική κατάρτιση του Κώστα Τσουρού, τονίζοντας πως τόσο η ίδια όσο και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης γνωρίζουν την αξία του. «Κανένας καλός δεν χάνεται. Ευελπιστώ ότι το σύμπαν ακούει, αν και προηγούνται οι συζητήσεις του με τον ΣΚΑΪ, καθώς το συμβόλαιό του παραμένει σε ισχύ», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κώστα Τσουρού για την ψυχραιμία και τη δύναμη που επέδειξαν κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής χρονιάς. Κλείνοντας την αναφορά της, η παρουσιάστρια στάθηκε σε μια δήλωση που είχε κάνει ο Κώστας Τσουρός λίγες ημέρες νωρίτερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είχε πει “υπομονή, συνάδελφοι, θα γίνει αυτό που εύχεστε τόσο καιρό”. Τον ξέσκισαν, για να είμαστε ειλικρινείς».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com