Ενημέρωση με ένα κλικ

«Συμπέθεροι από τα Τίρανα» – “Πέγκυ” και “Μάνθος” ξανά μαζί ύστερα από 21 χρόνια

Χαμός στο Twitter

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής στο κανάλι του Mega η πολυαναμενόμενη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου των Ρέππα-Παπαθανασίου.

Η κωμωδία «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» περιγράφει τη ζωή και τις καθημερινές συγκρούσεις των κατοίκων μιας φανταστικής κωμόπολης της κεντρικής Ελλάδας.

Η Πένη και ο Λυκούργος Νταλαούρας, εκλεκτοί κάτοικοι του Κουδουναρίου, ονειρεύονται μεγαλεία για τη μοναχοκόρη τους.

Φαντάζονται έναν γάμο με έναν πρίγκιπα ή έστω με έναν λόρδο. Όταν η νεαρή επιστρέφει στο σπίτι με τον συμφοιτητή της Άλφρεντ, τον οποίο γνώρισε στο Λονδίνο, όλοι πιστεύουν ότι θα συμπεθεριάσουν με αληθινούς λόρδους. Από τη στιγμή που θα καταλάβουν πως η οικογένεια του υποψήφιου γαμπρού είναι από Τίρανα, αρχίζουν οι σουρεαλιστικές καταστάσεις.

Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για συνεχόμενα αστεία μπερδέματα.

Εκείνο βέβαια που όλοι ανέμεναν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και τελικώς δικαίως γιατί έκανε το Twitter να… παραμιλάει ήταν η επανεμφάνιση ύστερα από 21 χρόνια στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό των Βασίλη Κούκουρα και Μαρίας Λεκάκη, οι οποίοι… έγραψαν ιστορία όταν ως «Μάνθος» και «Πέγκυ» ή «γκαρσόνα β΄» έκαναν το ζευγάρι στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Και σ’ αυτή τη σειρά οι δυο τους κάνουν επίσης το ζευγάρι, μόνο που αυτή τη φορά είναι παράνομο.

Τα σχόλια στο Twitter έπεσαν βροχή

Να σημειώσουμε επίσης πως πέρα από την προφορά των πρωταγωνιστών που ξένισε, τόσο το καστ όσο και οι ερμηνείες και το σενάριο κέρδισαν πολύ κολακευτικά λόγια από τους χρήστες του Twitter και μάλιστα έκαναν το «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» πρώτο trend.

«Επιτέλους μια κωμωδία που θυμίζει παλιό καλό Mega. Εξαιρετικοί ηθοποιοί, γρήγορες ατακαδόρικες σκηνές, που δεν κουράζουν τον θεατή και πολύ καλή μεταφορά του θεατρικού έργου στη μικρή οθόνη. Έλειπαν τέτοιες κωμωδίες. Πολλά μπράβο» ήταν το σχόλιο ενός από αυτούς και αποτελεί… καθρέφτη της εντύπωσης που αποκόμισαν και οι περισσότεροι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει