Ενημέρωση με ένα κλικ

NETFLIX: Το “Αrthro” προτείνει 5 ταινίες για τον μήνα Οκτώβριο

To NETFLIX and chill έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας.

To NETFLIX and chill έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Η Ελλάδα την περίοδο του εγκλεισμού, των lockdown και της πανδημίας, μπορεί κατά το ήμισυ να μην έχει εμβολιαστεί ακόμη (κακώς) , μα έχει γίνει 100% σινεφίλ και λάτρης των σειρών της γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας. Έτσι λοιπόν, προτείνουμε 5 ταινίες για τον μήνα Οκτώβριο που θα … μας κάνουν να “κολλήσουμε” στις οθόνες μας

Ο ένοχος

Προβάλλεται ήδη από την πρώτη Οκτωβρίου στο NETFLIX και είναι στο Νο 2 του Top 10 της πλατφόρμας αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για remake του δανέζικου θρίλερ “Den Skyldige” (2018) του Γκούσταβ Μέλερ και έχει να κάνει με έναν αστυνομικό ο οποίος υποβιβάζεται σε θέση χειριστή κέντρου έκτακτης ανάγκης και παλεύει να σώσει μια γυναίκα που καλεί σε μια μέρα με τρομοκρατικές αποκαλύψεις! Η ταινία είναι ένα πάρα πολύ καλό θρίλερ δράσης σύμφωνα με τις κριτικές που έχει πάρει μέχρι στιγμής και το σίγουρο είναι ότι θα σας καθηλώσει.

Νταϊάνα: Το Μιούζικαλ

Ένα πρωτότυπο μιούζικαλ που έχει να κάνει με τη λαμπερή αλλά καταστροφική ζωή της αδικοχαμένης Νταϊάνα παίζεται ήδη στο NETFLIX. Η εν λόγω ταινία αφηγείται τη ζωή της λατρεμένης πριγκίπισσας με πολύ μουσική, συγκίνηση και μια μοναδική ερμηνεία από την Τζίνα ντε Βάαλ, στο ρόλο της Νταϊάνα.

Army Of Thieves

Τέλος Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 29 του μήνα κάνει πρεμιέρα στο NETFLIX η ταινία “Army of Thives” που αποτελεί το πρίκουελ της ταινίας “Army of the dead”. Σε αυτό το prequel του Ζακ Σνάιντερ, ένας ταμίας τραπέζης σε μια μικρή πόλη παρασύρεται σε μια επική περιπέτεια όταν μια μυστηριώδης γυναίκα τον στρατολογεί σε μια συμμορία, η οποία απαρτίζεται από τους χειρότερους και πιο καταζητούμενους εγκληματίες της Interpol. Σκοπός τους, να ληστέψουν ένα σωρό από αδιάρρηκτα θησαυροφυλάκια σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για μια ταινία με πολύ σασπένς που θα σας κρατήσει κολλημένους στις οθόνες σας!

Κανείς δεν Κοιμάται στο Δάσος Απόψε: Μέρος 2

Αν ήσασταν μέσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την ταινία “Nobody Sleeps In the Woods Tonight” πέρση τον Οκτώβριο τώρα μπορείτε να απολαύσετε και το δεύτερος μέρος της ταινίας που έρχεται στις οθόνες μας στις 27 Οκτωβρίου. Το σίκουελ της ταινίας παρουσιάζει νέους χαρακτήρες και υπόσχεται πολλές νέες περιπέτειες και … ανατριχίλες!

Το ταξίδι

Με έναν ανατρεπτικό και μακάβριο τρόπο αποφασίζει ένα ζευγάρι να λήξει το γάμο του! Ξεκινούν ένα ταξίδι με σκοπό να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον … σύντομα όμως έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγαλύτερη απειλή και καλούνται να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο! Στις 15 Οκτωβρίου έρχεται στο NETFLIX η νορβηγική κωμωδία … τρόμου με πολύ σασπενς με ένα αντρόγυνο που ζει… μεγάλες συγκρούσεις!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει