Ενημέρωση με ένα κλικ

Survivor Spoiler: Αυτός αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Survivor, απόψε θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση, με τρεις παίκτες να διεκδικούν την παραμονή τους.

Αυτή τη στιγμή, μέσα στο Survivor βρίσκονται πέντε παίκτες και συγκεκριμένα οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος. Πέντε παίκτες, που σύντομα θα μείνουν τέσσερις, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον ημιτελικό της επόμενης Κυριακής.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ένας από τους τρεις θα αναγκαστεί να αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο. Ποιος θα είναι, όμως, αυτός;

Τις τελευταίες ημέρες έγινε αρκετή συζήτηση για το live που έκανε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, ο Acun Ilicali, στο Instagram και στο οποίο δεν βρισκόταν πουθενά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αυτό προκάλεσε τη φημολογία πως η παίκτρια έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Κάτι τέτοιο, όμως, μάλλον δεν ισχύει, καθώς ο ισχυρισμός του Γιώργου Λιανού, ότι η Μαριαλένα βρισκόταν για προγραμματισμένες εξετάσεις στο νοσοκομείο, φαίνεται πως ήταν αληθινός. Αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί απόψε.

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, απόψε από το Survivor αναμένεται να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Μένει, πλέον, να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και αυτό το spoiler.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει