Ενημέρωση με ένα κλικ

Survivor Spoiler: Κερδίζει την ασυλία και ανατρέπει τα πάντα

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο στο Survivor θα δούμε απόψε, καθώς θα αλλάξουν πολλά που ίσως επηρεάσουν την πορεία του παιχνιδιού.

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την τελευταία αποχώρηση πριν τον ημιτελικό.

Τρίτο παιχνίδι ασυλίας απόψε στο Survivor και σύμφωνα με τα spoiler που ήδη κυκλοφορούν και μεταφέρει το zappit, έρχεται μεγάλη ανατροπή. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Απόψε, λοιπόν, έρχεται μεγάλη ανατροπή στο Survivor, καθώς όπως αναφέρουν τα spoiler, ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει και σήμερα την ατομική ασυλία, με αποτέλεσμα να βγει από τη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση. Παράλληλα, θα στείλει στον τάκο τον Κόρομι, ο οποίος θα κληθεί να δώσει κι αυτός έναν ακόμα υποψήφιο, μετά την “απαλλαγή” του Σάκη.

Ο Γιώργος Κόρομι, λοιπόν, θα δείξει απόψε τον παίκτη που θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων και αυτός δεν είναι άλλος από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άρα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα στο Survivor, θα είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει