Ενημέρωση με ένα κλικ

J2US: Επιστρέφει με αλλαγές τον Μάρτιο

Ο αγαπημένος διαγωνισμός τραγουδιού «J2US» επιστρέφει ξανά τον Μάρτιο με μια τεράστια αλλαγή που πρόκειται να αλλάξει όλες τις ισορροπίες!

Μπορεί να μην έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από τότε που το μουσικό σόου έχει ρίξει αυλαία, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης σκοπεύει να το επαναφέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πολύ πιο γρήγορα.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του OPENtv τόσο για ένα καινούργιο ριάλιτι όσο και για το J2us προκειμένου ο νέος κύκλος να επιστρέψει τον Μάρτιο.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι αυτή η επιστροφή θα έρθει με μια τεράστια αλλαγή που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα ακούγονται, τα 7 από τα 14 ζευγάρια θα είναι γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ ενώ τα υπόλοιπα θα είναι τηλεθεατές που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι.

Αναφορικά με την κριτική επιτροπή, πρόκειται να δούμε τα ίδια πρόσωπα, δηλαδή τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή.

Εκτός ο Γιώργος Θεοφάνους

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται να βρεθεί εκτός J2US στον επόμενο κύκλο της εκπομπής, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Mega.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο μουσικό show, καθώς θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, η οποία θα αλλάξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει