Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεωργιάδης: “Εάν ανοίγαμε το λιανεμπόριο θα είχαμε 1000 νεκρούς την ημέρα”

“Εάν ανοίγαμε το λιανεμπόριο θα είχαμε χίλιους νεκρούς την ημέρα” τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο να ανοίξουν τα καταστήματα” υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης εξηγώντας ότι η απόφαση για click away ελήφθη για δύο λόγους: να αποσυμφορηθούν οι ταχυμεταφορές και να δουν οι έμποροι κάτι στο άδειο ταμείο τους.

“Καλύτερα κλειστά μαγαζιά και να πληρώνει το κράτος, παρά ανοιχτά και να πληρώνουν οι έμποροι”, πρόσθεσε ο υπουργός απαντώντας και στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, ο οποίος μίλησε, επίσης στο  δελτίο του ΑΝΤ1,  επισημαίνοντας ότι πάρα πολλοί κλάδοι δεν μπορουν να λειτουργήσουν με click away.

“Πάρα πολλά μικρα μαγαζιά έκαναν σήμερα τζίρο”, σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζοντας την δέσμευση του Πρωθυπουργού για επιπλέον στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όταν θα υπάρχει πλήρης εικόνα της κατάστασης στην αγορά

“Θα κάτσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και θα βρούμε λύση, με τη στήριξη και της ΕΕ” , κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΠΗΓΗ: Ant1news.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More