Ενημέρωση με ένα κλικ

Προς αναβολή το διάγγελμα Μητσοτάκης – Μετά τις γιορτές ανοίγουν σχολεία, εστίαση

Για την επόμενη εβδομάδα φαίνεται να μετατίθεται το διάγγελμα Μητσοτάκη, όπου θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη για το άνοιγμα της αγοράς. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί η παράταση του lockdown τουλάχιστον ως τις 14 Δεκεμβρίου.

Με τον αριθμό των κρουσμάτων να παραμένει υψηλός, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον πρωθυπούργο να παρουσιάσει το σχέδιο της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Μάλιστα, κάνει διστακτικούς και τους επιστήμονες για τον τρόπο που θα προτείνουν να βγούμε από το lockdown. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση εξετάζει να μην προχωρήσει σε ανακοινώσεις αύριο. Καθώς, τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας χθες με τον πρόεδρο του Columbia σημείωσε ότι κάποιοι τομείς της οικονομίας, όπως τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης θα ανοίξουν μόνο όταν είναι διαθέσιμο το εμβόλιο.

Σε ό,τι αφορά στα σχολεία, αλλά και τα καταστήματα εστίασης, φαίνεται ότι τελικά θα ανοίξουν μετά τα Χριστούγεννα. Τα μαγαζιά εποχικών ειδών και τα κομμωτήρια θα λειτουργήσουν ξανά στις 14 Δεκεμβρίου, αν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More