Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο τελευταίος Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Μελάνια στον Λευκό Οίκο (ΦΩΤΟ)

Πριν από περίπου δύο μήνες μυστικές ηχογραφημένες συνομιλίες της Μελάνια Τραμπ είδαν το φως της δημοσιότητας, στις οποίες η πρώτη κυρία έλεγε ότι οι προετοιμασίες ενόψει των εορτών δεν είναι κάτι που της αρέσει ιδιαίτερα.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας η Μελάνια αποκάλυψε την «Όμορφη Αμερική» όπως αποκαλεί την φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία της Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο, έδειξε τουλάχιστον να το απολαμβάνει.

Η πρώτη κυρία ανακοίνωσε το στολισμό στο Twitter με ένα βίντεο ενός λεπτού που προβάλλει τις γιορτινές αίθουσες και τα δωμάτια του Λευκού Οίκου.

Το φετινό επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου βρίσκεται στο Μπλε Δωμάτιο και έχει ύψος πάνω από 18 πόδια (5,5 μέτρα).

Το έλατο Fraser, το οποίο έφτασε την περασμένη εβδομάδα , παρουσιάζει έργα τέχνης από μαθητές σε ολόκληρη την Αμερική. Οι μαθητές κλήθηκαν να απεικονίσουν “ανθρώπους, μέρη και πράγματα που αποτυπώνουν το πνεύμα του κράτους στο οποίο καλούν σπίτι”, ανέφερε το δελτίο τύπου. Είναι επίσης διακοσμημένο με κίτρινο και χρυσό.

Το ετήσιο «Gold Star Family Tree» καλωσορίζει όσους εισέρχονται στην Ανατολική Πτέρυγα. Επιπλέον, «αποτίει φόρο τιμής στους Αμερικανούς ήρωες και τις οικογένειές τους», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Οι οικογένειες που διακόσμησαν το δέντρο φέτος έβαλαν το όνομα του μέλους της οικογένειάς τους, που έπεσε για την πατρίδα.

Δείτε φωτογραφίες από το Λευκό Οίκο:

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει