Ενημέρωση με ένα κλικ

Kώστας Μπακογιάννης: “Πονάω και θρηνώ μαζί με τους πολίτες της Εύβοιας”

Ανείπωτη τραγωδία, πόνος και θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα, μετά και τις χθεσινές πλημμύρες στην Εύβοια. Η κατάσταση στη περιοχή είναι πολύ δύσκολη με τις εικόνες και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να θυμίζουν Βιβλικές καταστροφές!

Όμως οι απώλειες σε υλικό επίπεδο δεν μπορούν να συγκριθούν σε τίποτα με τις απώλειες ζωών, αθώων συμπολιτών μας που έχασα τη ζωή τους μέσα σε μια στιγμή, βυθίζοντας σε πένθος όλοκληρη τη χώρα.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν τον θάνατο πέντε ατόμων, με δύο άτομα να αγνοούνται και αρκετά να περιμένουν την Πυροσβεστική προκειμένου να μπορέσουν να εγκαταλείψουν με ασφάλεια τις οικίες τους.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της τόσο μεγάλης φυσικής καταστροφής, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Να σημειωθεί, ότι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, είχε βρεθεί πέρυσι την ίδια περίοδο στις πυρκαγιές που είχαν πλήξει την περιοχή, με τον ίδιο να τονίζει σε συνομιλητές του και άτομα του στενού του περιβάλλοντος πως “Είναι ανείπωτη η τραγωδία που βιώνουμε όλοι μας. Είναι ένας τόπος που πονάω και υπηρέτησα με όλη μου την ψυχή”.

 

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων:

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει