Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεννηματά: «Χρέος μας να σταθούμε με πράξεις στο πλάι επιχειρήσεων και εργαζομένων»

Δηλώσεις της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά

Στο πλαίσιο της επισκέψεως της στη Ρόδο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, παραβρέθηκε στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού, ενώ συναντήθηκε με το Δήμαρχο της Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη αλλά και με τοπικούς φορείς.

Αναφερόμενη στον τουρισμό η κ.Γεννηματά, δήλωσε:

«Χρέος μας να σταθούμε με πράξεις στο πλάι επιχειρήσεων και εργαζομένων. Αυτό περιμένουν από εμάς τους πολιτικούς». Παράλληλα, επισήμανε ότι το κόμμα της έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, κοστολογημένες, στοχευμένες, αποτελεσματικές.

Αναφερόμενη στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η ίδια δήλωσε ότι το πιο ηχηρό μήνυμα που θέλει να στείλει είναι εκείνο της ομοψυχίας την οποία χρειάζεται ο ελληνικός λαός, αλλά και οι πολιτικές δυνάμεις.

Επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματος της για τη σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, ώστε να χαραχθεί ενιαία εθνική γραμμή ενάντια στην κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα.

Αναφερόμενη στον Δημήτρη Κρεμαστινό, σε συγκινητικό τόνο, υπογράμμισε, ότι «θα μείνει για πάντα στον νου και στην καρδιά μας».
«Ένας λαμπρός επιστήμονας και ακαδημαϊκός, που πορεύθηκε πάντα με τις αξίες του ανθρωπισμού. Ένας νηφάλιος και υπεύθυνος πολιτικός. Αγωνιστής με πίστη στις αρχές της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. O δικός μας γιατρός, ο αγωνιστής Δημήτρης. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής, στον πολιτικό χώρο που αγάπησε και υπηρέτησε, θα τον τιμούμε πάντα και θα τον θυμόμαστε με μεγάλη αγάπη και σεβασμό».

Τη Δευτέρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναμένεται να μεταβεί στο Καστελόριζο, όπου θα συναντηθεί με τις τοπικές και στρατιωτικές αρχές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει