Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη στο Αγρίνιο για απειλή ενάντια αστυνομικών

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο Αγρίνιο, με τον ίδιο να προβάλλει αντίσταση απειλώντας τους με ένα πιστόλι κρότου και ένα μαχαίρι.

Μετά την σύλληψη του η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα εντός της οικίας του, εντοπίζοντας και κατάσχοντας 2 δενδρύλια κάνναβης, 64,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και 178 ναρκωτικά χάπια.

Επιπλέον, εντόπισαν και κατάσχεσαν 32 φυσίγγια, ένα μεταλλικό τρίφτη, μια ηλεκτρονική ζυγαριά καθώς και 145 ευρώ.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου για τα όπλα, απειλή και αντίσταση, με τον ίδιο να οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Σε παράλληλες επιχειρήσεις, συνελήφθη ένας 34χρόνος αλλοδαπός, στη κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, στη Λακωνία, έπειτα από επιτόπιο έλεγχο, ο οποίος αποκάλυψε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23,79 γραμμαρίων καθώς και τέσσερις συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 200 γραμμαρίων.

Η αστυνομία προχώρησε στη κατάσχεση τους με τον αλλοδαπό να οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Στη Λάρισα, η ΟΠΚΕ προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών, μετά από επιτόπιο έλεγχο ο οποίος αποκάλυψε τέσσερις συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους 22,1 γραμμαρίων οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει