Ενημέρωση με ένα κλικ

Παπαθανάσης: “Ναι στα πανηγήρια, αλλά με μέτρο και αποστάσεις

 

Για τα πρώτα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε beach bar, αλλά και το πως θα γίνουν τα πανηγύρια το φετινό καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε beach bar είπε: «Ήδη επιβλήθηκε πρόστιμο σε beach bar και σφράγισμα του καταστήματος για μεγάλο διάστημα, αφού διαπιστώθηκαν διάφορες παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων, μια εκ των οποίων ήταν η μη τήρηση αποστάσεων, καθώς οι ελεγκτές είδαν ότι χόρευε ο ένας πελάτης επάνω στον άλλο».

Επίσης σημείωσε: «Τα μέτρα θα πρέπει να τηρούνται και στις παραλίες, με ευλαβική τήρηση και των αποστάσεων σε ξαπλώστρες και ομπρέλες, αλλά και στα καταστήματα εστίασης – ειδικά στους εσωτερικούς χώρους».

Παράλληλα αναφέρθηκε και για τα πανηγύρια, όπου τόνισε: «Δεν θα υπάρξει χαλάρωση των μέτρων για τα πανηγύρια και τις θερινές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι είναι διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι. Στα πανηγύρια θα επιτρέπεται ο χορός, αλλά με μέτρο και αποστάσεις για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού»

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει