Ενημέρωση με ένα κλικ

73χρονη γυναίκα έζησε τον τρόμο στον Αλμυρό

Αντιμέτωπη με δύο κουκουλοφόρους που μπήκαν στο σπίτι της για να τη ληστέψουν βρέθηκε μία 73χρονη από τον Πλάτανο Αλμυρού.

Οι δράστες ήταν τρεις συνολικά, ωστόσο μόνο οι δύο μπήκαν στο σπίτι καθώς ο τρίτος συνεργός τους περίμενε στο αυτοκίνητο έξω από την οικία της 73χρονης. Οι δύο άνδρες, φορώντας κουκούλες έσπασαν το παράθυρο του σπιτιού και εισέβαλαν στο εσωτερικό του.

Η 73χρονη βρισκόταν μέσα στο σπίτι.Ο ένας από τους δύο την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας και της έκλεισε το στόμα για να μην μπορέσει να φωνάξει ή να καλέσει σε βοήθεια. Ο δεύτερος άρχισε να ψάχνει το εσωτερικό του σπιτιού και κατάφερε να κλέψει δύο δαχτυλίδια, άγνωστης χρηματικής αξίας αλλά και ένα ασύρματο τηλέφωνο.

Μάλιστα, εικάζεται ότι οι δράστες αφαίρεσαν το τηλέφωνο για να μην μπορεί να τηλεφωνήσει η 73χρονη στην Αστυνομία. Στη συνέχεια ΤΗΝ οδήγησαν στο μπάνιο του σπιτιού.

Όταν οι ληστές έφυγαν, η γυναίκα κάλεσε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα του Αλμυρού για να καταγγείλει το περιστατικό. Στο σπίτι της έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας αλλά και της σήμανσης που συνέλεξαν στοιχεία από το σπίτι για να εντοπίσουν τους δράστες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΠΗΓΗ: thessaliatv.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει