Ενημέρωση με ένα κλικ

Χρυσοχοΐδης: «Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών»

Μάλιστα, επεσήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί ξανά την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα, την περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου.

Αφορμώμενος από αιματηρά επεισόδια των τελευταίων ημερών, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απέστειλε ηχηρό μήνυμα από την Κρήτη.

Ευρισκόμενος στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., είχαν σειρά επαφών με τόσο με τους αξιωματικούς της τοπικής αστυνομίας και συνδικαλιστές όσο και με τοπικούς φορείς.

Αφορμή των δηλώσεων του αποτέλεσε ο Μυλοπόταμος όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί δύο ένοπλα επεισόδια. Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπήρξε κατηγορηματικός λέγοντας σε κάθε τόσο ως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου ενώ υπογράμμισε πως «δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τέτοιου ύφους στον ορεινό Μυλοπόταμο».

Μάλιστα, επεσήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί ξανά την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα, την περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου.

«Η κατάσταση πρέπει ν’ αλλάξει γι’ αυτό και θα γίνει ένας νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ενώ παράλληλα τόνισε πως «οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να βοηθήσουν για να επιτευχθεί η προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ».

Ταυτόχρονα, οι βουλευτές της Κρήτης οι οποίοι είχαν συνάντηση με τους κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Καραμαλάκη δεσμεύθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ως προς την στήριξη του επιχειρησιακού πλάνου της ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνόμευση και την ασφάλεια των πολιτών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει