Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεοδωρικάκος: «Ας μην γυρίσουμε σε νοοτροπίες και λογικές της περιόδου του 12-15»

Συνέντευξη του Υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου

Σε εμφάνιση του στον Real FM, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα σοβαρό πρόγραμμα για τον τουρισμό καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να μην είναι βιαστική. Επανέλαβε, παράλληλα ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο πρόωρων εκλογών.

«Η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή που μιλάμε επεξεργάζεται ένα σοβαρό πλαίσιο, που αφορά ιδίως το κομμάτι του τουρισμού, που είναι πολύ σοβαρό στοιχείο της ελληνικής οικονομίας, φέρνει μια σειρά μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης και συνολικά ενισχύει την οικονομία. Είναι ένας μαραθώνιος η αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομικής κρίσης που προκύπτει από την πανδημία του κορωνοϊού και δεν είναι κάτι που θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ας μην είναι βιαστικοί οι συνάδελφοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κυρίως ας μην γυρίσουμε σε νοοτροπίες και λογικές της περιόδου του 12-15, που όλοι κατάλαβαν ότι δεν οδήγησαν σε τίποτε καλό την χώρα. Θα σας επαναλάβω με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών».

Σε παράλληλη γραμμή με τον κ. Θεοδωρικάκο κινήθηκαν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, απορρίπτοντας το σενάριο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, μεταξύ αυτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καθώς και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει