Ενημέρωση με ένα κλικ

Βελόπουλος: «Δυστυχώς για τη ΝΔ ο Τσιόδρας είναι ο Ίκαρος»

Δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου

Νέα επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, στον Σωτήρη Τσιόδρα, χαρακτηρίζοντας τον Ίκαρο ο οποίος κάηκε από την πολύ δημοσιότητα.

«Δυστυχώς για τη ΝΔ ο Τσιόδρας είναι ο Ίκαρος. Τον άνθρωπο αυτόν που είναι επιστήμονας και τον συμπαθούμε όλοι τον κάψατε από την πολύ δημοσιότητα. Έβγαινε και έλεγε άλλα ντ’ άλλων».

Τα πυρά του κ.Βελόπουλου δεν περιορίστηκαν μόνο προς τον κ.Τσιόδρα κατηγορώντας την κυβέρνηση για την επιλογή του lockdown ως μέθοδο προστασίας από τον κορονοϊό ενώ επικαλούμενος τις δηλώσεις 37 επιστημόνων, αμφισβήτησε την μετάδοση του κορονοϊού.

«Γίναμε δούλοι ενός αόρατου εχθρού. Αυτός ο φόβος εξαπλώνεται με τη δική σας συνδρομή από τα κανάλια. Μεταφέρετε παντού τον φόβο. Κάθε χρόνο έχουμε 360.000 πνιγμούς σε πισίνες στην Αμερική, να κλείσουμε τις πισίνες;

Είναι λογική να κλείσει μια ολόκληρη χώρα επειδή τα θύματα είναι περίπου ίδια με τον ιό της γρίπης; 37 επιστήμονες με επιστολή τους λένε ότι είναι απαράδεκτο να λέγεται ότι μεταδίδεται ένας κορωνοΐός και με την θεία κοινωνία, ο οποίος μπορεί να μην μεταδίδεται κιόλας».

Παρόλα αυτά η επίθεση του ξέφυγε από το πολιτικό πλαίσιο κατηγορώντας και καθηγητές πανεπιστημίου ότι χρηματίζονται από φαρμακοβιομηχανίες.

«Ενα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου είναι ο άνθρωπος που βγαίνει στον Σκαι και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες. Βγαίνει ο κ.Σύψας και ο κ.Τσιόδρας και παίρνουν από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες λεφτά. Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες, ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας».

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει