Ενημέρωση με ένα κλικ

Καμπάνια ΟΣΕΘ: «Μένουμε σε κίνηση- Μένουμε ασφαλείς»

Καμπάνια του ΟΣΕΘ για την ανάσχεση διάδοσης του κορονοϊού

Μέσω καμπάνιας ο ΟΣΕΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την ασφαλή χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, στο πλαίσιο ανάσχεσης διάδοσης του κορονοϊού.

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), με κεντρικό σλόγκαν «Μένουμε σε κίνηση- Μένουμε ασφαλείς», και μέσω ενημερωτικών σποτ, με μετάδοση μέσω ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, αναφέρουν τα μέτρα προφύλαξης τα οποία πρέπει να ακολουθούνται. Τα μέτρα ασφαλείας με χρήση μασκών και διατήρησης αποστάσεων ασφαλείας από επιβάτες και εργαζόμενους διαδίδονται μέσω ειδικών αυτοκόλλητων εντύπων εντός των αστικών λεωφορείων αλλά και μέσω φυλλαδίου το οποίο θα διανέμεται, από τον ΟΣΕΘ.

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΟΣΕΘ, δηλώνει το τρίπτυχο της επιτυχίας για την ασφαλή χρήση των αστικών συγκοινωνιών έγκειται στο να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΕ εφόσον: «Υπάρχει ανάγκη», «Δεν έχουμε άλλη δυνατότητα» και «Δεν έχουμε ύποπτα συμπτώματα».

Υπογραμμίζει, δε, ότι εξ αρχών της πανδημίας στην Ελλάδα, περί το τέλος Φεβρουαρίου, ο ΟΣΕΘ ανέλαβε πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας στην αστική συγκοινωνία, δίνοντας σαφείς οδηγίες προφύλαξης προς τους παρόχους του συγκοινωνιακού έργου (ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ). Πριν από την επανέναρξη του συνόλου των δρομολογίων φρόντισε να στείλει προς ενημέρωση εργαζομένων και παρόχων αλλά και του επιβατικού κοινού, ολοκληρωμένη λίστα με οδηγίες και μέτρα, ώστε η επιστροφή να γίνει με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει