Ενημέρωση με ένα κλικ

Χαρδαλιάς για συγκεντρώσεις ΠΑΜΕ: «Κάποιοι επέλεξαν να μας αγνοήσουν»

Δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά

Την χθεσινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά, σχολίασε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά την σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον κορονοϊό , ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων δήλωσε αρχικώς ότι: «Από την Δευτέρα, δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό. Θα ήταν επικίνδυνο να το πιστέψουμε»

«Την Δευτέρα περνάμε στην επόμενη φάση αντιμετώπισης της πανδημίας. Και νέα κρούσματα θα έχουμε και ανάγκες νοσηλείας και νεκρούς, δυστυχώς».

Εν συνεχεία ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Πρωτομαγιά. «Οι συγκεντρώσεις αυτές προκάλεσαν ερωτήματα και διαμαρτυρίες. Προτείναμε εναλλακτικές ημερομηνίες για τις συμβολικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς. Κάποιοι επέλεξαν να μας αγνοήσουν».

«Οι συμπολίτες μας που έχουν δείξει πειθαρχία όλο αυτό το διάστημα θα μας κρίνουν όλους για τις επιλογές μας. Κυβερνητική απόφαση ήταν να μην γίνει σπάσιμο των διαδηλώσεων. Το δικαίωμα της πολιτικής συγκέντρωσης είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο. Ωστόσο, πρέπει πάντα να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Πρώτα από για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων και της κοινωνίας. Ο αγώνας όλων συνεχίζεται».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει