Ενημέρωση με ένα κλικ

Στη Λέσβο την Κυριακή ο Νότης Μηταράκης

Στη Λέσβο αναμένεται να μεταβεί αύριο, Κυριακή 3 Μαΐου, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης

Στη Λέσβο αναμένεται να μεταβεί αύριο, Κυριακή 3 Μαΐου, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, με σκοπό να επισκεφθεί το ΚΥΤ Μόριας.

Αφορμή της επισκέψεως του, η παρουσία του στα εγκαίνια του χώρου πρώτης ιατρικής αξιολόγησης, η οποία δημιουργήθηκε στην περίμετρο του εν λόγω Κέντρου.

Σχετική ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει ότι στο πλαίσιο της αυριανής επίσκεψής του, ο κ. Μηταράκης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον διοικητή του ΚΥΤ και τον διευθυντή του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου του νησιού.

Εν συνεχεία, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του ίδιου δήμου, καθώς και τους τέσσερις προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Μόριας.

Τέλος, ο κ. Μηταράκης θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, καθώς και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει