Ενημέρωση με ένα κλικ

Εξετάσεις κατ’οίκον από την Δευτέρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Την έναρξη των πρώτων Κινητών Ομάδων ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ.

Την έναρξη των πρώτων Κινητών Ομάδων ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει την τοποθέτηση των πρώτων επιτυχόντων νοσηλευτών και οδηγών στην ομάδα, μετά από υποβολή τους σε σχετικό έλεγχο ανίχνευσης του κορονοϊού. Τα αποτελέσματα του ελέγχου αναμένονται εντός της ημέρας και αμέσως μετά θα ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους.

Η ίδια διαδικασία θα τηρηθεί για όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση πρόσληψης του ΕΟΔΥ και εργαστούν στο πρόγραμμα. Σταδιακά, και σύμφωνα με τις ανάγκες και τον σχεδιασμό του Οργανισμού, αναμένεται η πρόσληψη 500 νοσηλευτών, 500 οδηγών και 100 διοικητικών υπαλληλών σε όλη την επικράτεια.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠA «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 2014-2020».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More