Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεοδωρικάκος: O πρώτος λόγος στους ειδικούς για την άρση των περιοριστικών μέτρων

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», τόνισε ότι αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω του κορονοϊού, έχουν προκύψει και ορισμένα θετικά για τη χώρα μας, όπως η ενότητα, η αλληλεγγύη και το οργανωμένο σχέδιο με το οποίο πορευτήκαμε.

Τόνισε δε πως αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να τα κρατήσουμε και στα επόμενα βήματα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην κοινωνία για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στα δύσκολα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, υπογράμμισε ότι σε ότι αφορά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι ειδικοί και η κυβέρνηση επεξεργάζεται ήδη διάφορα εναλλακτικά σχέδια.

Όπως είπε τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει ο Πρωθυπουργός, ενώ για όσο ακόμη θα κρατήσει η καραντίνα θα παραμείνουν σε ισχύ τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, αλλά και τα μέτρα διευκόλυνσης για κατηγορίες εργαζομένων

Μιλώντας για την επόμενη μέρα, είπε ότι αναμένουμε ένα βαθύ υφεσιακό κύμα, αλλά το πόσο μεγάλο θα είναι θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, ένας εκ των οποίων θα είναι ο τουρισμός που είναι πολύ σημαντικός γα τη χώρα μας.

Τέλος ο κ Θεοδωρικάκος, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο Πρωθυπουργός.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει