Ενημέρωση με ένα κλικ

Διάγγελμα Μητσοτάκη το απόγευμα

Νέο τηλεοπτικό διάγγελμα θα απευθύνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό σήμερα το απόγευμα στις στις 19:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην τρέχουσα κατάσταση με τον κορονοϊό και να ζητήσει από τους πολίτες να συνεχίσουν την πιστή εφαρμογή των μέτρων, ειδικά τις ημέρες του Πάσχα.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί σε άλλα μέτρα.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ανακοίνωσε πως το Πάσχα οι εκκλησίες θα είναι κλειστές για τους πιστούς και ότι δεν θα επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για τους εορτασμούς.

«Τον Γολγοθά του κορονοϊού που περνάει και η χώρα μας θα τον ακολουθήσει η Ανάσταση. Ανάσταση που ευχή όλων μας είναι να μας βρει με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και περισσότερη αισιοδοξία», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Κανένας εφησυχασμός, καμία χαλάρωση δεν πρέπει να υπάρξει», τόνισε.

Επανέλαβε πάντως ότι η Ανάσταση όπως και ολόκληρο το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, χωρίς μετακινήσεις, με κλειστές εκκλησίες και λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε πως θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι σε εθνικές οδούς παλιές και νέες, λιμάνια και σταθμούς, και πως λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα σε οικισμούς ρομά, προσφυγικές δομές αλλά και σε άλλες ειδικές ομάδες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει