Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεωργιάδης: “Δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός α’ κατοικίας”

Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δε θα γίνει εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως σημείωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο “Mega”.

Αρχικά υπογράμμισε ότι: «δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση εν μέσω κορονοϊού να γίνει οποιοσδήποτε πλειστηριασμός α’ κατοικίας», ενώ επεσήμανε πως οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών συνεχίζονται σε καλό κλίμα.

Παράλληλα τόνισε πως: «Οι δανειστές μας έχουν κάποια επιχειρήματα, το κυριότερο είναι το γνωστό περί της κουλτούρας πληρωμών και εκκαθάριση κόκκινων δανείων των τραπεζών, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και μπορείτε να είστε σίγουροι πως η κυβέρνηση έχει τα κατάλληλα επιχειρήματα για να φτάσει στο βέλτιστο αποτέλεσμα».

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης μίλησε και για τα θέματα που ενδεχομένως υπάρξουν στην απόφαση για κάποια μείωσης ενοικίων στις επιχειρήσεις, λόγω της κρίσης του κορονοϊού,  άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για την ανακοίνωση νέων ρυθμίσεων προκειμένου να επαναλειτουργήσει η οικονομία μετά το τέλος της καραντίνας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει