Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεωργιάδης: Φέτος δεν θα υπάρξει έξοδος του Πάσχα!

«Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα»

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, προανήγγειλε πως φέτος δεν θα υπάρξει η παραδοσιακή «έξοδος του Πάσχα» των Ελλήνων, καθώς η καραντίνα λόγω κορονοϊού θα ισχύει μέχρι τότε.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης.

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ η χώρα πάει καλά στη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού, θα ήταν «πολύ μεγάλο λάθος» να μεταδοθεί ο ιός στην επαρχία από την Αθήνα, όπου και συγκεντρώνονται τα περισσότερα κρούσματα.

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον κόσμο να κάνει υπομονή ένα μήνα και υπογράμμισε πως ο Απρίλιος θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως θα γίνονται ακόμη πιο αυστηροί έλεγχοι στα διόδια, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει μετακίνηση προς την επαρχία.

Τέλος, πρόσθεσε πως αύριο 30 Μαρτίου, θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψη τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει