Ενημέρωση με ένα κλικ

Ραχήλ Μακρή σε Κεραμέως: «Να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα»

Επίθεση στην Νίκη Κεραμέως, με ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή

Επίθεση δέχθηκε η Νίκη Κεραμέως για την απόφασή της να κλείσει τα σχολεία, ως μέτρο αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με ανάρτησή της Ραχήλ Μακρή.

Η επικριτική ανάρτηση της Ραχηλ Μακρή, μεταφράζει την απόφαση αναστολής της λειτουργίας των σχολείων, ως πράξη «στα καλά του καθουμένου», παρακάμπτοντας την εξάπλωση του κορωνοϊού και τις προειδοποιήσεις της επιστημονικής κοινότητας, για επαφή παιδιών-φορέων με ευπαθείς ομάδες.

Μάλιστα, η Ραχήλ Μακρή τονίζει πως η εξέλιξη αυτή ήταν πολύ βολική «για κάποιους» και σημειώνει για την Νίκη Κεραμέως «να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα».

Η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:

«Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία νύχτα με τους γονείς να μην έχουν που να τα αφήσουν για να πάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε χώρους με κόσμο για να τα μεταφέρει το Πάσχα μάλλον.

Πολύ βολικό φυσικά για κάποιους. Αυτή που δεν Ξέρει πως είναι ένα ελληνικό δημόσιο σχολείο και δεν ήθελε να πάει σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

Άκου λοιπόν να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μάθημα. Εξάλλου δεν μαθαίνουν και κάτι πλην των σκουπιδιών για κλιματικές απάτες για θρησκευτικά ουδέτερα κράτη δηλαδή ισλαμικά κράτη και επιθέσεις σε χριστιανούς και αυτά που ψήφισες στην βουλή σχετικά με νομοσχέδια που οδηγούν σχολεία στην χώρα να ντύνουν σε σχολικές γιορτές τα αγόρια με φούστες για αποφασίσουν στα 15 τι φύλο θα γίνουν σύμφωνα με τα προχωρημένα νομοσχέδια σας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει