Ενημέρωση με ένα κλικ

Βαρουφάκης: Θα δημοσιεύσει τις συνομιλίες των Eurogroup!

Η παρουσίαση των ηχογραφημένων συνομιλιών θα είναι το αντικείμενο της συνέντευξης Τύπου

Όπως είχε δηλώσει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, όταν η Βουλή δεν είχε δεχτεί το στικάκι, θα δημοσίευε ο ίδιος τις ηχογραφημένες συνομιλίες του Eurogroup, από το δραματικό α’ εξάμηνο του 2015 μέσα στον Μάρτιο.

Η παρουσίαση των ηχογραφημένων συνομιλιών, θα είναι το αντικείμενο της συνέντευξης Τύπου που θα δώσει την προσεχή Δευτέρα 16 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

  • Σε μια εποχή που τα στρεβλά παρουσιασμένα γεγονότα του ’15 χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν τις ανάλγητες πολιτικές του ’20
  • Σε μια εποχή που οι αποφάσεις που καθορίζουν τις ζωές μας λαμβάνονται πίσω από κλειστές, αδιαφανείς πόρτες ενισχύοντας την αποδόμηση της Ευρώπης στα μάτια των λαών
  • Σε μια συγκυρία, τέλος, που η οικονομική ζημιά από τον κοροναϊό θα ρίξει την παγκόσμια οικονομία σε βαθιά ύφεση, και το Eurogroup συνεδρίασε εκτάκτως για να αποφασίσει ότι η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που… δεν θα κάνουν τίποτα.
  • Η αλήθεια για το πώς λειτουργεί αυτό το «άτυπο όργανο» με την τόσο καθοριστική επίδραση στις ζωές μας, πρέπει να βγει στο φως.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει