Ενημέρωση με ένα κλικ

Μιχαηλίδης: Μήνυση στα ΜΑΤ για «απρόκλητη επίθεση»

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Χίου καταγγέλλει απρόκλητη επίθεση και προπηλακισμό σε βάρος του από άνδρες των ΜΑΤ

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Χίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, καταγγέλλει με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην τοπική Εισαγγελία Πρωτοδικών, την απρόκλητη επίθεση και τον προπηλακισμό σε βάρος του από άνδρες των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, κατέθεσε μήνυση στην προσπάθειά του να διαμαρτυρηθεί «για τη βίαιη καθήλωση και τραυματισμό πολίτη» κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Τρίτης στη Χίο.

Ο βουλευτής αναφέρεται λεπτομερώς και στη «βίαιη κακομεταχείριση» του πολίτη, ο οποίος, «αν και αιμόφυρτος και όντας ακινητοποιημένος, δέχτηκε την απρόκλητη βία δυνάμεων των ΜΑΤ».

Ζητεί δε από την Εισαγγελία τη διερεύνηση όλων των πιθανών ποινικών ευθυνών που φέρουν οι άνδρες των ΜΑΤ για το περιστατικό, επικαλούμενους και άλλους μάρτυρες.

Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης σφυρίζουν αδιάφορα για το φιάσκο με τα ΜΑΤ

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει τη «διαχειριστική ανικανότητα και η ανευθυνότητα της κυβέρνησης θα ήταν απλά γελοία, εάν δεν ήταν επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών» .

Όπως σημειώνει, «δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης σφυρίζει αδιάφορα και δεν έχει ήδη αποπέμψει τον κ. Χρυσοχοΐδη για το πρωτοφανές φιάσκο και τις εικόνες ντροπής στα νησιά, με τα ΜΑΤ σε ρόλο χούλιγκανς να σπάνε αυτοκίνητα και κεφάλια νησιωτών» αναφέρει και συνεχίζει:

«Δε φθάνει που ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν είχε την ευθιξία να έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του και παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του».

«Σήμερα, για να μαζέψουν το φιάσκο έφθασαν στο σημείο να βάλουν και την ΕΛΑΣ να οργανώσει συνέντευξη Τύπου ουσιαστικά χωρίς δημοσιογράφους» αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει