Ενημέρωση με ένα κλικ

Κεραμέως: Γιος καθηγήτριας συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του μαθητή!

«Καθηγητές ήταν στον χώρο όπως προβλέπεται και μόλις είδαν το περιστατικό έδρασαν»

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έκανε λόγο για περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας μιλώντας για την υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή σε σχολείο στον Βύρωνα, τονίζοντας πως οι δράστες δεν έχουν θέση στο σχολείο.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ένας από τους δράστες είναι γιος καθηγήτριας του σχολείου. Του επιβλήθηκε παιδαγωγικό μέτρο, όπως και στους λοιπούς, δύο μέρες αποβολή» τόνισε.

«Ήταν επιτακτική ανάγκη να βρεθώ εκεί, να μιλήσω με μαθητές και καθηγητές, να συζητήσω σε τι βαθμό ήταν μεμονωμένο το περιστατικό και τι πρέπει να γίνει και για την πρόληψη και για την ομαλή συνύπαρξη των μαθητών στο σχολείο», είπε η κα Κεραμέως μιλώντας στον Αντέννα για την επίσκεψή της στο σχολείο του Βύρωνα.

«Το περιστατικό έγινε στο προαύλιο, καθηγητές ήταν στον χώρο όπως προβλέπεται και μόλις είδαν το περιστατικό έδρασαν» πρόσθεσε η υπουργός. «Κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό».

«Μίλησα εκτενώς με τους γονείς του μαθητή, έχω καταγράψει την αγωνία τους» σημείωσε η κα Κεραμέως.

Σχετικά με τη σέλφι που κυκλοφόρησε μέσα από το αστυνομικό τμήμα, η κα Κεραμέως είπε πως δεν είναι από το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά από παλαιότερο.

Ωστόσο δημοσιογράφος από την εφημερίδα του Βύρωνα, που έφερε στο προσκήνιο το περιστατικό του ξυλοδαρμού, εξέφρασε τη βεβαιότητα «100%» πως είναι από τη συγκεκριμένη ημέρα και όχι από πιο παλιά, όπως είπε και πάλι μιλώντας στον Αντέννα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει