Ενημέρωση με ένα κλικ

«Βόμβα» Βαρουφάκη: Κατέθεσε τις μυστικές ηχογραφήσεις των Eurogroup!

Πρόεδρος της Βουλής: Επιστρέφω τον φάκελο ως απαράδεκτο

«Βόμβα» έριξε στη Βουλή ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, όταν κατέθεσε, πριν από λίγο, φάκελο στον οποίο υποστήριξε ότι περιέχονται οι μυστικές ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015!

Η κόντρα του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Αλέξη Τσίπρα εξελίχθηκε στην Βουλή σε πόλεμο χωρίς προηγούμενο που βγάζουν στοιχεία φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο στην Ελλάδα!

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 στην δευτερολογία του στη Βουλή πριν από λίγο, κατέθεσε έναν φάκελο στον οποίο υποστήριξε ότι περιέχονται το στικάκι με τις ηχογραφήσεις από τα Eurogroup του 2015!

Αυτό προκάλεσε μια παγωμάρα στο Κοινοβούλιο και ο Πρόεδρος του Σώματος, Κωνσταντίνος Τασούλας, παίρνοντας τον λόγο είπε:

«Επιστρέφω ως απαράδεκτο τον φάκελο».

Ο Πρόεδρος της βουλής δήλωσε πως το σώμα δεν θα γίνει αχθοφόρος του κ. Βαρουφάκη.

Σημειώνεται ότι μετά την κατάθεση του φακέλου, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποχώρησε για να παραστεί όπως είπε στην κηδεία του καλύτερού του φίλου.

O Γιάνης Βαρουφάκης καταθέτοντας τον φάκελο είπε ότι αφήνει στην «διακριτική ευχέρεια» του προέδρου του Κοινοβουλίου τον τρόπο με τον οποίο θα τις κοινοποιήσει στο σώμα.

Ο κ. Βαρουφάκης διάβασε μάλιστα απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία οι ηχογραφήσεις είναι νόμιμες καθώς δεν ανάγονται στη σφαίρα της ιδιωτικής ζωής, αλλά έγιναν στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 είπε ότι κάθε φορά που εγείρεται ακούγονται ψεύδη και πρόσθεσε ότι με την σημερινή κίνησή του να καταθέσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες «θα σας στερήσουμε το δικαίωμα να ψευδολογείτε» για το έγινε στο Eurogroup που ήθελε να εξευτελίσει την Ελλάδα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει