Ενημέρωση με ένα κλικ

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

Συνάντηση με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, είχε στο γραφείο της στη Βουλή η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ενημερώθηκε για τις αντιρρήσεις και κινητοποιήσεις των κατοίκων σχετικά με τη δημιουργία κλειστού κέντρου μεταναστών στη Λέσβο.

Η κ. Γεννηματά, μετά την συνάντηση επέκρινε την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ πως με την προθυμία τους απέναντι στους Ευρωπαίους, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών.

«Ένα Ευρωπαϊκό πρόβλημα εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία. Το κυβερνητικό αλαλούμ οξύνει την κρίση. Με τον αυταρχισμό και τις επιτάξεις η κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε ότι:

«Το πρόβλημα δεν λύνεται με τις επιλογές της κυβέρνησης αλλά με ριζικές λύσεις όπως: Με άμεση αποσυμφόρηση των νησιών. Με ουσιαστικό ρόλο της Frontex στην φύλαξη των συνόρων. Με πλήρη κατάργηση του κανονισμού του Δουβλίνου και κατανομή των αιτούντων άσυλο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Με αλλαγή της κοινής δήλωσης ώστε να σταματήσει ο Ερντογάν να εκβιάζει εμάς και την Ευρώπη».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει