Ενημέρωση με ένα κλικ

«Στο ψέμα και στη χυδαιότητα απαντά η πραγματικότητα»

Πέτσας: Η πιο χυδαία εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας έχει ονοματεπώνυμο, Αλέξης Τσίπρας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, για «πολιτική του μαγκαλιού» δηλώνοντας πως:

«Η “πολιτική του μαγκαλιού”, δηλαδή η πιο χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» και συνέχισε λέχοντας:

«1η Αλήθεια: Η μαθήτρια που “χρησιμοποίησε” ο κ. Τσίπρας δεν ήταν μαθήτρια Δημοτικού. Και το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων αφορά μόνον τα Δημοτικά Σχολεία.

2η Αλήθεια: Παραδώσαμε περισσότερα γεύματα, σε περισσότερα σχολεία, με μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών, από ό,τι μέχρι πέρυσι ο ΣΥΡΙΖΑ.

3η Αλήθεια: Στριμωγμένος ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στην αποδοκιμασία ακόμη και των ψηφοφόρων του, ψάχνει σωσίβιο. Μάταια.

Η “στροφή στη σοσιαλδημοκρατία” σκοντάφτει στον λαϊκισμό των μαγκαλιών και στα “συντροφικά μαχαιρώματα”», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που συμπλήρωσε:

«Επίσης σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές ο αριθμός γευμάτων που διανέμονται είναι κατά 5.275 αυξημένος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ο αριθμός των σχολικών μονάδων στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα, είναι υψηλότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό (38 σχολικές μονάδες περισσότερες) και το ποσοστό συμμετοχής των μαθητών στο πρόγραμμα είναι κατά 8,42% υψηλότερο συγκριτικά με πέρυσι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει