Ενημέρωση με ένα κλικ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς αγνόησε την κομματική πειθαρχία

«Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης που δεν έχει τέλος»

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δεν ήταν παρών στην ψήφιση της τροπολογίας για τη διάσωση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, και ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως έκανε λόγο για «αυτοεξευτελισμό της κυβέρνησης που δεν έχει τέλος».

Τα βέλη κύκλων του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτοξεύτηκαν κατά τόσο του πρώην πρωθυπουργού όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν παρών στη Βουλή ούτε και είχε στείλει επιστολή πρόθεσης ψήφου, έσπευσαν να μιλήσουν για «αυτοεξευτελισμό της κυβέρνησης που δεν έχει τέλος».

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μέσω του εκπροσώπου του, ανακοίνωσε ότι όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία – παρωδία για το ποδόσφαιρο, θα διαγραφεί από τη ΝΔ. Προσπάθησε να μαζέψει τους βουλευτές του και να αποφύγει το κοινοβουλευτικό διασυρμό, αλλά τελικά τα έκανε χειρότερα: Αυτός που αγνόησε την κομματική πειθαρχία ήταν ο κος Σαμαράς», ανέφεραν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, που καταλήγουν λέγοντας:

«Δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του κ. Μητσοτάκη αυτές τις δύσκολες ώρες».

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δηλώσει για την ψηφοφορία της τροπολογίας ΠΑΟΚ, πως: «Όποιος δεν ψηφίσει, διαγράφεται».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει