Ενημέρωση με ένα κλικ

Στα Ιωάννινα ο Άδωνις Γεωργιάδης για σειρά εγκαινίων σε δομές υγείας

Διήμερη περιοδεία του υπουργού Υγείας με επίκεντρο τα νέα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και τα Κέντρα Υγείας της περιοχής.

Σε εντατικούς ρυθμούς εγκαινίων νέων δομών και αναβαθμισμένων τμημάτων υγείας κινείται το πρόγραμμα του υπουργού Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

Την Πέμπτη, οι εργασίες ξεκινούν στις 10:00 το πρωί με την τελετή εγκαινίων στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου. Ακολουθεί, στις 2:00 το μεσημέρι, η επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου ο υπουργός θα παραδώσει προς χρήση τα ανακαινισμένα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και Ακτινολογικού. Η ημέρα ολοκληρώνεται στις 4:00 το απόγευμα με τα εγκαίνια της νέας βάσης του ΕΚΑΒ στους Κήπους Ζαγορίου.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει στις 11:00 το πρωί τα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στη 1:00 το μεσημέρι θα εγκαινιαστεί το Κέντρο Ημέρας για άτομα με άνοια –το οποίο παρέχει ήδη υπηρεσίες από την 1η Απριλίου στα Ιωάννινα– ενώ ο κύκλος των εγκαινίων θα κλείσει στις 2:30 το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com