Ενημέρωση με ένα κλικ

Παύλος Πολάκης: Αμετανόητος μετά τη διαγραφή του – «Η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα»

«Ποινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες των υπουργών που κοροϊδεύουν τον ομιλητή, θα το ξανάκανα».

«Μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της». είπε ο Παύλος Πολάκης σε δήλωση του στους δημοσιογράφους.

Εγώ παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου», δήλωσε ο κ. Πολάκης, αναφερόμενος στην αντίδραση της Αθηνάς Λινού που ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη, ο Παύλος Πολάκης είπε:

«η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα».

Συνεχίζοντας επεσήμανε:

«Ενώ συμβαίνουν αυτά και αποκαλύπτουμε τεράστια πράγματα κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο, αντί να πουν στην κυρία που με υποτιμούσε πως ήταν απλά συνεργάτης».

Ο κ. Πολάκης πήγε να συναντήσει τον Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση που έλαβε και όταν δεν κατάφερε να τον συναντήσει σχολίασε σε δημοσιογράφους:

 «Ποινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες των υπουργών που κοροϊδεύουν τον ομιλητή, θα το ξανάκανα».

Μετά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους και παρά την διαγραφή του μπήκε στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και με έντονο ύφος ζήτησε εξηγήσεις από τον Σωκράτη Φάμελλο.

«Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου από υποτιμητικές εκφράσεις της συνεργάτιδας Γεωργιάδη. Εγώ ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι όσο ο λαός θέλει να είμαι. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα δεν αναγνωρίζω τίποτα. Φεύγω για να μη δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα, αλλά κάποιοι βρήκαν αφορμή»

είπε ο Π. Πολάκης και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Σε ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες μετά την αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει αναφορά για ψεύτικα δάκρυα της Λινού..

Οσο περναει η ωρα τοσο φαινεται το στησιμο με τα ψευτικα δακρυα και τη «συγγνώμη» εκ μερους μου απο τη Λινου που εδωσε την πασα και εκτος και εντος..

Στην ανάρτηση αναφέρει:

polakis_anart1

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει