Ενημέρωση με ένα κλικ

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές, τραυματίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών

Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο των τακτικών και μηνιαίων ενημερώσεων. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα, δίνοντας βαρύτητα στην ακρίβεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ειδική αναφορά και στο περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Όπως εξήγησε, τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές. Τόνισε επίσης ότι αυτές οι συμπεριφορές όσων κατέχουν εξουσία προβάλουν την εικόνα ότι οι πολιτικοί είναι διαφορετικής συνομοταξίας και με αυτόν τον τρόπο τραυματίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους πολιτικούς.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τους νέους διορισμούς στην Παιδεία κάνοντας λόγο για μια σημαντική μεταρρύθμιση που βοηθάει στο ανθρώπινο δυναμικό. Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης, και υπογράμμισε τις νέες επενδύσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Προσφάτως, όπως είπε, επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο στο Ρέντη και είδε από κοντά τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία που θα δοθούν σε κυκλοφορία.

Απο την πλευρά της, η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, είπε ότι η εμπιστοσύνη και το αίσθημα της ασφαλείας είναι θεμέλιο για τους πολίτες. Μιλώντας για την ακρίβεια, εξήγησε ότι πρέπει να καταπολεμηθεί ενώ η πρόσβαση στην δημόσια Υγεία, Παιδεία και τα ΜΜΜ είναι πολύ σημαντική για τους πολίτες.

Η κ. Σακελλαρόπουλου, αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα της στέγασης που αντιμετωπίζουν πολλοί εκπαιδευτικοί όταν διορίζονται μακριά από την οικία τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει