Ενημέρωση με ένα κλικ

Κ. Μπακογιάννης: Η Αθήνα δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης

Έντονη επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα εξαπολύει με ανάρτηση του στα social media ο πρώην δήμαρχος της πόλης Κώστας Μπακογιάννης, «η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης», αναφέρει.

Με αφορμή τις φωτιές του Σαββατοκύριακου στο λόφο του Κολωνού και στου Φιλοπάππου, καλεί τον δήμαρχο της Αθήνα για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς».

Ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει στην ανάρτηση του επικριτικά, λέγοντας ότι  «το Σάββατο παραλίγο να καεί ο λόφος του Κολωνού και την Κυριακή να καούν οι λόφοι του Φιλοπάππου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στους περίοικους και στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής. Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι μεγάλες. Ακόμα μεγαλύτερες, επειδή κώφευσαν στις εκκλήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν πριν από δυο μήνες τους προειδοποιήσαμε να μην εγκαταλείψουν τους λόφους της Αθήνας, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου».

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον Χάρη Δούκα

Kostas Bakoyannis
@KBakoyannis
Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς.   Το Σάββατο παραλίγο να καεί ο λόφος του Κολωνού και την Κυριακή να καούν οι λόφοι του Φιλοπάππου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στους περίοικους και στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.   
Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι μεγάλες.  
Ακόμα μεγαλύτερες, επειδή κώφευσαν στις εκκλήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν πριν από δυο μήνες τους προειδοποιήσαμε να μην εγκαταλείψουν τους λόφους της Αθήνας, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.  
Δικαίωμα του κ. Δούκα να διεκδικήσει όποια θέση επιθυμεί. Υποχρέωση του όμως είναι να μην μείνει ο δήμος ακέφαλος και ακυβέρνητος.  
Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης.  
Εφόσον, εκ των πραγμάτων,  ο κ. Δούκας κωλύεται να ασκήσει τα καθήκοντα του, λόγω της κομματικής του ενασχόλησης, για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος, οφείλει άμεσα να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του, ο οποίος και θα τις ασκεί σύμφωνα με τον νόμο.

 

https://x.com/KBakoyannis/status/1807662054838263972

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει