Ενημέρωση με ένα κλικ

Τ. Θεοδωρικάκος: Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου πρέπει να είναι ειρηνικός

Έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις και όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση εορτασμού του Πολυτεχνείου “να ανταποκριθούν με ευθύνη και να διαφυλάξουν το μήνυμα της επετείου”, απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ επεσήμανε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα διαφυλάξει την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών.

Σε συνέντευξη που έδωσε το πρωί ο κ. Θεοδωρικάκος σε ενημερωτική εκπομπή του Σκάι, αναφερόμενος στην 48η επέτειο του Πολυτεχνείου τόνισε:

“Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι και πρέπει να είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ενότητας και γι’ αυτό ο εορτασμός θα πρέπει να είναι ειρηνικός”. “Αυτός είναι και ο στόχος της κυβέρνησης” υπογράμμισε και προσέθεσε: “Εξυπακούεται ότι η δουλειά της Ελληνικής Αστυνομίας είναι να συμβάλλει με τα μέτρα ασφαλείας, στο να υπάρχει τάξη, ασφάλεια και ηρεμία στους δρόμους της Αθήνας. Να διαφυλαχθεί η ασφάλεια και των πολιτών οι οποίοι θα εργάζονται και θα κινούνται κανονικά στους δρόμους και η περιουσία των πολιτών”.

 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει