Ενημέρωση με ένα κλικ

Τρίκαλα: Αστυνομικός συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της τετράχρονης κόρης του – Τι είπε το κοριτσάκι στις αρχές

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον 29χρονο αστυνομικό στα Τρίκαλα, που φέρεται να ασελγούσε στο 4χρονο κοριτσάκι του. Το περιστατικό κατήγγειλε η 23χρονη μητέρα του παιδιού στην αστυνομία. Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε το παιδάκι σε παιδοψυχολόγους, περιγράφοντας το αδιανόητο σκηνικό που έζησε στα χέρια του πατέρα της.

Το κοριτσάκι μίλησε πρώτα στη μητέρα του, που διαπίστωσε περίεργη συμπεριφορά εκ μέρους της μικρής, και έπειτα στον παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας αποκαλύπτοντας τι συνέβη στις 6 Νοεμβρίου ενώ ήταν με τον μπαμπά της στο πατρικό του σε χωριό των Τρικάλων, ο οποίος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις και χειρονομίες.

Η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος δεν βρήκε ίχνη βιασμού ενώ γυναικολόγος διαπίστωσε ένδειξη τραυματισμού χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει την προέλευσή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία παρόμοιες πράξεις φέρεται να έχουν επαναληφθεί και στο παρελθόν στο σπίτι του Αστυνομικού στην Κρήτη και στα Τρίκαλα. Στα εργαστήρια μεταφέρθηκε κλινοσκεπάσματα από τα δύο σπίτια προκειμένου να εξεταστούν για τον εντοπισμό DNA, όπως και σκληροί δίσκοι υπολογιστών, στικάκια και κινητά τηλέφωνα για τυχόν ύπαρξη ύποπτου πορνογραφικού υλικού.

 

Ο 29χρονος νωρίτερα συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε σε Τμήμα της περιοχής των Τρικάλων. Η τοπική κοινωνία και κυρίως οι συνάδελφοί του δηλώνουν σοκαρισμένοι και αναμένουν τις εξελίξεις ώστε να κινηθούν τα αρμόδια όργανα του Συλλόγου των Αστυνομικών.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 29χρονος

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 29χρονος παραδόθηκε οικειοθελώς στις αρχές και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σε όσα του αποδίδονται. Κάνει λόγο για σκευωρία εναντίον του, την οποία αποδίδει στο περιβάλλον της πρώην συζύγου του. Ο 29χρονος απολογείται Πέμπτη στις 12 στον ανακριτή.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει