Ενημέρωση με ένα κλικ

Το συγκινητικό μήνυμα του Κ.Μπακογιάννη για την μητέρα του: “Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους.”

Το απόγευμα της Δευτέρας με δική του ανάρτηση στα social media ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε όσους έστειλαν μηνύματα στήριξης για τη μητέρα του, την οποία χαρακτήρισε «αληθινό βράχο» και τον πιο δυνατό άνθρωπο που ξέρει. 

 

«Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά», συμπλήρωσε στο μήνυμά του.

 

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος.

 

Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει