Ενημέρωση με ένα κλικ

11 χιλιάδες κρούσματα σε σχολεία σε μια εβδομάδα – “Βράζει η Ανατολική Θεσσαλονίκη”

11.131 τα κρούσματα των παιδιών ηλικίας 4-18 ετών – Αύξηση κατά 4.4% στα επιβεβαιωμένα κρούσματα στα σχολεία  – “Βράζει” η Ανατολική Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα αναφοράς, το σύνολο των ασθενών ηλικίας 4-18 ετών είναι 11.131 κρούσματα, αποτελώντας το 24%.

Καταγράφεται αύξηση από την προηγούμενη εβδομάδα κατά 4.4% από την προηγούμενη εβδομάδα. Σημειώνεται πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ, παρουσιάζεται αύξηση των κρουσμάτων στις ηλικίες 4 έως 18, στο σύνολο των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του THE SOCIALIST, τα κρούσματα σε σχολεία της Ανατολική Θεσσαλονίκης  φέρονται να διαδέχονται το ένα το άλλο με τους Δήμους να προχωράνε σε καθημερινές απολυμάνσεις των σχολικών αιθουσών.

Αναλυτικά το ποσοστό κρουσμάτων ανά επιδημιολογική εβδομάδα αναφοράς: 2021-01-04 έως 2021-11-21

Δείτε το διάγραμμα:

koronoios_krousmata_paidia

Συναγερμός στην Κατερίνη, κρούσματα σε 5 σχολικές καθαρίστριες

Αναστάτωση σε σχολεία της Κατερίνης καθώς βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό πέντε καθαρίστριες. Ο δήμος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα σχολεία τα οποία λειτουργούν κανονικά.

Τα κρούσματα αφορούν σε πέντε καθαρίστριες, οι τέσσερις εκ των οποίων δεν έχουν κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μάλιστα συμπληρώνουν πως μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και οι καθαρίστριες τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο δήμος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα σχολεία τα οποία λειτουργούν κανονικά.

Με πληροφορίες από alfavita.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει