Ενημέρωση με ένα κλικ

Ντόρα Μπακογιάννη: Είναι χυδαιότητα, δεν τον ξέρω τον Τέρη Χρυσό

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε χυδαιότητες τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια και τον Τέρη Χρυσό.

Στην ερώτηση για το αν κατατάσσει σε «αστειότητες» ή «χυδαιότητες» τις φήμες που κυκλοφορούσαν που -σύμφωνα με αυτές- ο Κυριακός Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννης από ερωτικό ειδύλλιό της με τον Τέρη Χρυσό, η πρώην υπουργός απάντησε:

«Το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Καλά, τι πάω να αποδείξω; Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα, το οποίο είναι γελοίο. Τι να σας πω τώρα; Κάποια στιγμή, εγώ δεν του είχα δώσει καμία σημασία και μετά άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο».

Έπειτα, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε ότι οι φήμες είχαν αρχίσει από ραδιοφωνική εκπομπή του Τζίμη Πανούση και η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε το εξής:

«Δεν ξέρω καν από πού είχε αρχίσει. Άλλο πλάκα και άλλο… Εμείς από την αρχή δεν δώσαμε σημασία στο θέμα, αλλά το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει