Ενημέρωση με ένα κλικ

Ένταση στον αέρα: Φραστική επίθεση του Πολάκη στον Γιάννη Κουρτάκη

Φραστική επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη καταγγέλλει ότι  δέχτηκε ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στο αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Χανιά-Αθήνα.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουρτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, «είχα (τελικά) την τύχη να συνταξιδεύω με την πολιτική ντροπή της Κρήτης, τον καθρέπτη του Τσίπρα, Παύλο Πολάκη. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, διαπίστωσα ότι καθόμασταν σε διπλανή θέση. Μάλιστα επειδή είχε κάτσει, έπρεπε να σηκωθεί προκειμένου να καθίσουμε με την σύζυγο μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρώην υφυπουργός Υγείας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χυδαιολογεί και να λέει τη μία ασυναρτησία πίσω από την άλλη -συμπεριφορά που συνδέεται με «την προσπάθεια του, θυματοποίησης του εαυτού του. Θέλει να περάσει το μήνυμα ότι τον κυνηγούν τα “συμφέροντα”, παραβλέποντας ότι ο μόνος που τον κυνηγά είναι ο νόμος».

Ο κ. Κουρτάκης ανέφερε επίσης: «Με τη μυρωδιά της τσικουδιάς να εχει κατακλείσει τον ορίζοντα (προφανώς ήταν μεθυσμένος), συνέχιζε τα καραγκιοζιλίκια του, αδιαφορώντας για τις αποδοκιμασίες των επιβατών, αλλά και τις παρακλήσεις του πληρώματος».

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη:

Για το επεισόδιο πήρε θέση μέσω Twitter και ο Παύλος Πολάκης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει