Ενημέρωση με ένα κλικ

Άδωνις Γεωργιάδης: “Όλο αυτό που βλέπετε είναι ακόμα ένας παραλογισμός της Αριστεράς”

Μάλιστα, ανέφερε πως “δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου”, κάνοντας λόγο για ψεύτες και υποκριτές που “δεν τους αρέσουν οι παρελάσεις και δεν πιστεύουν στον Χριστό”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήμερα της 48ης επέτειου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί επιτέθηκε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης κατά της Αριστεράς, αναφέροντας πως τον εξιτάρει να “αναδεικνύω την υποκρισία της”.

Μάλιστα, ανέφερε πως “δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου”, κάνοντας λόγο για ψεύτες και υποκριτές που “δεν τους αρέσουν οι παρελάσεις και δεν πιστεύουν στον Χριστό”.

“Όλο αυτό που βλέπετε είναι ακόμα ένας παραλογισμός της Αριστεράς. Εμένα μου αρέσει πάντα να αναδεικνύω την υποκρισία της Αριστεράς στην Ελλάδα. Αυτό είναι που εμένα με εξιτάρει. Πριν από δύο εβδομάδες, ενόψει των εορτών του Αγίου Δημητρίου αλλά και των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, σε κάθε τηλεοπτικό πάνελ και από τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25 υπήρξε μια κριτική προς την κυβέρνηση που έλεγε γιατί επιτρέπει τις παρελάσεις και δεν παίρνει μέτρα για τον Άγιο Δημήτριο αφού υπάρχει η πανδημία». Εγώ πάντα έλεγα ότι το κίνητρό τους δεν είναι η πανδημία. Το κίνητρό τους είναι ιδεολογικό. Δεν τους αρέσουν οι παρελάσεις και δεν πιστεύουν στον Χριστό. Δείξτε μου μία ανακοίνωση ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ή ενός κόμματος της Αριστεράς που λέει να μη γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου. Εκτός αν με έναν μαγικό τρόπο ο ιός μεταδίδεται στον Άγιο Δημήτρη και στις παρελάσεις και δεν μεταδίδεται στο Πολυτεχνείο”.

Σχετικά με τις ζωές που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της ιστορικής εξέγερσης ο Υπουργός επικαλέστηκε μια έρευνα της εφημερίδας Καθημερινής με τους νεκρούς του Πολυτεχνείου: “Δεν είναι η μέρα να κάνουμε αυτή την ιστορική συζήτηση. Νεκροί του Πολυτεχνείου βεβαίως και υπήρχαν, όχι εντός του Πολυτεχνείου, σε γύρω δρόμους”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει