Ενημέρωση με ένα κλικ

Επαναλαμβάνεται το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Την επανάληψη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Basket League αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος αποδέχθηκε εν μέρει την ένσταση των «ασπρόμαυρων».

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του βορρά» είχαν καταθέσει ένσταση μετά το παιχνίδι της 5ης Δεκεμβρίου, στο οποίο η Ένωση είχε επικρατήσει με 85-84 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Οι Θεσσαλονικείς υποστήριζαν στην ένστασή τους ότι ο Ζήσης υπέπεσε σε φάουλ στον Λαβ, στην προσπάθεια για τρίποντο του Αμερικανού στα δύο δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα, παράβαση που δεν καταλόγισαν οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Επίσης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανέφεραν στην ένστασή τους ότι οι «άρχοντες» του αγώνα δεν συμβουλεύθηκαν το instant replay, προκειμένου να ορίσουν ακριβώς τον χρόνο που απέμενε στους Θεσσαλονικείς για την τελευταία επίθεση.

Η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«1/11-12-2020

ΠΑΟΚ

Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ). Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) – ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-12-2020».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει