Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας

Η έδρα, ο εισαγγελέας αλλά και ο συνήγοροι προσπάθησαν να φωτίσουν τις τραγικές στιγμές και να πάρουν απαντήσεις για το πώς το άτυχο κοριτσάκι δεν τα κατάφερε σε ένα χειρουργείο ρουτίνας.

Με καταθέσεις μαρτύρων – ιατρών που βρέθηκαν στο πλάι της μικρής Μελίνας Παρασκάκη τις τελευταίες ώρες, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή συνεχίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η δίκη για την υπόθεση της 4χρονης, η οποία είχε χαθεί στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015, μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στην οποία είχε υποβληθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Με αλλεπάλληλες ερωτήσεις, η έδρα, ο εισαγγελέας αλλά και ο συνήγοροι προσπάθησαν να φωτίσουν τις τραγικές στιγμές και να πάρουν απαντήσεις για το πώς το άτυχο κοριτσάκι δεν τα κατάφερε σε ένα χειρουργείο ρουτίνας.

Εντύπωση πάντως, προκαλεί το γεγονός πως η υπεράσπιση της κατηγορίας υπέβαλε ερωτήσεις που κατατείνουν στη θεμελίωση και άλλων πέραν των αναφερομένων στο κατηγορητήριο περιστατικών, γεγονός που δείχνει ίσως την πρόθεσή της για διεύρυνση του κατηγορητηρίου.

Η δίκη διεκόπη για τις 26 Νοεμβρίου με τις καταθέσεις της ιατροδικαστού και Τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Παρασκάκη, αλλά και την απολογία της κατηγορουμένης να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More