Ενημέρωση με ένα κλικ

Οριστικά εκτός ο Παπαπέτρου με Φενερμπαχτσέ

Χωρίς τον αρχηγό του, Ιωάννη Παπαπέτρου, θα υποδεχτεί τη Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (22/10), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Oι όποιες ελπίδες… έτρεφε ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιώργος Βόβορας, εξανεμίστηκαν σήμερα, Τετάρτη (21/10), αφού ο διεθνής φόργουορντ έμεινε εκτός προπόνησης για 4η ημέρα.

Ο Παπαπέτρου είχε τραυματιστεί στα πλευρά, στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό, είναι πως ο Κίφερ Σάικς, ο οποίος υπέστη κάκωση στη φτέρνα στο ματς του «Παλάου Μπλαουγκράνα», μετά από θεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα, σήμερα έβγαλε μέρος της προπόνησης. Δεδομένη είναι και η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος έχει να πατήσει παρκέ σε επίσημο αγώνα από την πρεμιέρα, κόντρα στην Κίμκι, στη Μόσχα.

«Ο Ιωάννης δεν κατάφερε να κάνει καμία ολοκληρωμένη προπόνηση και δεν θα είναι στο αυριανό ματς. Ο Σάικς έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σήμερα και θα είναι στη δωδεκάδα», ανέφερε ο 43χρονος τεχνικός, Γιώργος Βόβορας ως προς το… ιατρικό δελτίο της ομάδας του, στη Media Day των «πρασίνων» πριν το ματς με τον τουρκικό σύλλογο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει